Dogodki

Vabljeni na CryptoPiknik 2019

Vabljeni na tradicionalni piknik Bitcoin društva Slovenije, ki bo potekal tudi letos na znanem prizorišču piknik parka Podpeč.

Bitcoin društvo Slovenije, za bralce naše spletne strani kritptovalute.si za prvih 20 prijav, nudi 2 Eur popusta s promo kodo: kriptovalutesi 
 

PRIJAVITE SE NA PIKNIK

(Koda velja do 15.09.2019)
 

Podprti načini plačila so Elipay (BTC,BCH,ETH,ELI) , neposredno bančno nakazilo in Paypal.

Cena vstopnice znaša 23€.

V ceno je vključena prehrana (mesni ali vegetarijanski samoposrežni meni) in 2 sodčka piva. Pijača samoplačniško na šanku piknik parka (gotovina, Elipay, plačilne kartice).

Otroci do 9 leta starosti brezplačno. Za varstvo vaših najmlajših morate poskrbeti sami.

Vstopnice na dan piknika oz na sami lokaciji ne bo mogoče kupiti.

Pri nakupu vstopnice obvezno v “Opombo naročila” navedite mesni ali vegetarijanski meni. V kolikor naročate vstopnice tudi za prijatelje,družinske člane…. vas prosimo da v opombo navedete (npr. Janko Novak – mesni meni, Metka Novak- vegetarijanski meni).

Na lokaciji so na voljo številne športne aktivnosti (mali nogomet, košarka, tenis, badminton odbojka…) zato se oblecite temu primerno.

Se vidimo.

PRIJAVITE SE NA PIKNIK

Oznake

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad