Zaščita premoženja s plemenitimi kovinami

Zlato od nekdaj velja za hranilca vrednosti in varno zatočiše v kriznih razmerah. Tako se je med finančno krizo leta 2009 zlato izkazalo kot najbolj primerna alternativna naložba ob sesutju delniških trgov. V negotovih časih se nahajajamo tudi sedaj, zato je upravičeno pričakovanje, da se bo povpraševanje po zlatu povečalo. Z Bitcoinom si zlato deli zelo pomembno lastnost in sicer redkost, zato je za oba naložbena razreda značilno, da bo dolgoročno gledano, povpraševanje po njima večje od njune ponudbe. Je pa zlato, in tudi druge plemenite kovine, v zadnjih 20 letih pridobilo še eno pomembno lastnost, ki jo imajo kriptovalute – dostopnost, saj lahko vse nakupe, prodaje in menjave opravite preko mobilne aplikacije. 

“Samo zlato je denar, vse ostalo je dolg!”: Ferdinand Lips, švicarski bankir in mednarodni izvedenec za trg zlata (ko še ni poznal kriptovalut, op.a.).

Pred odločitvijo za varčevanje v plemenitih kovinah gre preveriti osnovne naložbene kriterije, ki so cena, pretekli in možni donosi, tveganje naložbe, stroški nakupa, upravljanja in prodaje, obdavčitve, ki lahko v večji meri vpliva na končni rezultat varčevanja in likvidnosti, torej kako hitro lahko vnovčite naložbo. Ker se plemenite kovine po lastnosti, torej fizični obliki, razlikuje od “papirnatih” naložb, gre preveriti izvor in kvaliteto, ki je povezana s kovnicami, ali drugače povedano, ali je kovnica na “good delivery” listi, čistosti kupljene kovine, ker so le najčistejše kovine 999,9 primerne za naložbeno kovino in nenazadnje hrambe. Ali lahko kupljene kovine prejmete na željeni naslov in hranite v lastnem sefu, ali ponudnik ponuja tudi hrambo kovin in zelo pomembno, kakšna je cena hrambe. 

Do zlata in plemenitih kovin še nikoli niste dostopali tako preprosto, varno, ceneje in mobilno – AllStars!

 

Najugodnejša cena plemenitih kovin na trgu

Auvesta omogoča nakup plemenitih kovin tudi do 15% ugodneje.  Ugodnejši nakup je mogoč, ker je vaše lastništvo vpisano na večjih palicah, lahko dobite žlahtne kovine vrhunske kakovosti, zaradi udeležbe na večjih gramažah, po zelo ugodnih cenah.  Lahko se odločite, da boste hranili svoje premoženje v strogo zaščitenih in proti krajam in tatvinam zavarovanih trezorjih, lahko pa si po želji žlahtne kovine naročite tudi na svoj dom.

Auvesta vam omogoča možnost enkratnega nakupa ali mesečnega varčevanja v 3 različnih opcijah in sicer že od 25 EUR mesečno dalje. Stroški enkratnega nakupa in mesečnega varčevanja so znani vnaprej. Pri mesečnem varčevanju so stroški odvisni od željenega mesečnega zneska varčevanja, obračunajo se enkratno in vam omogočajo pridobivanje dodatnih bonusov v obliki odstotnega dodatka plemenite kovine na vaš račun.

Ugleden in globalni dobavitelj fizičnih plemenitih kovin

Auvesta Edelmetalle AG deluje v 96 državah  in je vrhunsko nemško podjetje, ki vsako leto prejema številna priznanja in certifikate za kakovost, preglednost, storitve, skladiščenje, cene… (naprimer nemškega inštituta DFSI in drugih). Auvesta posluje samo z najboljšimi kovnicami, tako da z nakupi postanete lastnik t.i. »good delivery bars« oziroma palic s certifikatom londonske tržnice z žlahtnimi kovinami LBMA, v primeru zlata je to kovnica Haraeos.

Poleg zlata omogoča trgovanje še s srebrom, platino in paladijem. Vse naložbene plemenite kovine so najvišje možne čistine in sicer zlato 999,9, srebro 999,0, platina in paladij 999,5. Plemenite kovine lahko kupite v obliki naložbenih ploščic, kovancev ali v kombinaciji.

Visoka likvidnost, fleksibilnost in preglednost varčevanja

Sami odločate kdaj, kako pogosto in koliko boste kupovali ali prodajali. Svoje žlahtne kovine lahko prodate kadarkoli. Auvesta jamči odkup za vse žlahtne kovine, hranjene v trezorjih njihovih poslovnih partnerjev, ne glede na količino. Denar vam običajno nakažejo že v naslednjem delovnem dnevu. Kadarkoli lahko tudi zaključite z varčevanjem, brez nadaljnjih obveznosti vplačevanja.

Privarčevana sredstva so vam vedno na razpolago in lahko sami upravljate z njimi. AllStars omogoča tako imenovani Switching ali zamenjavo kovin. Tako lahko zamenjate zlato za srebro, če ocenite, da je srebro trenutno cenovno ugodnejše in vam bo v določenem obdobju, zaradi te razlike v ceni, prineslo večjo količino zlata, ko boste srebro zamenjali v zlato.

Stanje na računu in upravljanje računa, kot tudi nadalnji nakupi in prodaje potekajo preko mobilne aplikacije na vašem telefonu. lastna aplikacija Allstars za vaš telefon ios ali android.

Trije različni programi vam omogočajo varčevanje že od 25 EUR mesečno dalje do 15% ceneje, najugodnejšo hrambo in dodatnimi bonusi v plemenitih kovinah!

ALLSTARS 21112019 eng product

PREPRIČAJTE SE O UPORABNOSTI IN DONOSNOSTI PROGRAMA ALLSTARS IN OB REGISTRACIJI OBVEZNO VNESITE ID KODO 82620-4.

NALOŽITE ALLSTARS MOBILNO APLIKACIJO ZA IOS - ZA AKTIVACIJO VNESITE ID KODO 82620-4

NALOŽITE ALLSTARS MOBILNO APLIKACIJO ZA ANDROID - ZA AKTIVACIJO VNESITE ID KODO 82620-4

Še niste prepričani? Želite opraviti večje nakupe plemenitih kovin, ali želite z Auvesta aplikacijo upravljati le na prenosniku ali domači delovni postaji? Kontaktirajte nas z vprašanji preko obrazca ali pokličite  041 734 288 Simon Kumer!

Oziroma, si v miru poglejte še nekaj razlogov zakaj je Allstars program trenutno najugodnejša pot za zaščito vašega premoženja in dobičkov doseženih s kriptovalutami.

 

 

 

 

Anketa

Top 10 kriptovalut

Bitcoin
64.290,98
64.290,98
0.15%
Ethereum
3.465,93
3.465,93
3.96%
Tether
0,920637
0,920637
0%
Binance Coin
565,41
565,41
3.46%
Solana
164,19
164,19
3.65%
Lido Staked Ether
3.464,27
3.464,27
3.96%
USDC
0,921116
0,921116
0.09%
XRP
0,492802
0,492802
0.2%
Dogecoin
0,153851
0,153851
2.9%
Toncoin
5,84
5,84
2.53%

Nakup, menjava, prodaja