bitcoin blockchain Kriptonovice Novice

Naenkrat Evropa postaja raj za bitcoine

 

Države, kot so Francija, Nemčija in Velika Britanija, so že vzpostavile regulativne okvire za bitcoin podjetja, uporabnike in trgovce. Tudi druge evropske države so podale na razpolago svoje edinstvene regulativne okvire z namenom izogibanja konfliktom med lokalnimi podjetji in regulatorji zaradi nejasnih predpisov in politik, kot na primer v Indiji. Manjše države, kot je Malta, so začele bitcoin upoštevati kot legitimno valuto in revolucionarno tehnologijo. Melteški državi premier Joseph Muscat je napovedal odobritev nacionalne strategije za spodbujanje bitcoinov in Blockchain tehnologije.

Bo Malta postala Silicijeva dolina v Evropi?

Tudi preostali del vlade, vključno z ministrom za delo Silviom Schembrijem, so potrdili svojo vizijo, da Malta postane Silicijeva dolina Evrope. Država se bo osredotočila na razvoj inovativnih tehnologij, kot so Bitcoin in Blockchain tehnologije, da ohranijo svoje mesto na čelu evropske tehnološke revolucije.

Oznake

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad