Novice Video

Kriptozajtrk 29.5.2020 – Goldman Sachs proti Bitcoinu

kriptozajtrk

Bitcoin po pričakovanjih včeraj še močnejši. Koliko časa še; Iztek pogodb na CME vedno bolj vpliva na vrednost Bitcoina; Odmevi na kritiko Bitcoina s strani Goldman Sach so vse močnejši; Bitcoin kritik Peter Schiff najglasnejši; Mike Novogratz, da so spregledali večjo sliko.

Vsak delovni dan vam postrežemo z novicami in zanimivostmi, ki jih zasledimo v domačih in tujih medijih. Obveščenost je pomembna za uspešno poslovanje in odločanje v kriptosvetu!

Današnjo vrednost TOP15 kriptovalut poglejte na:

DOPOLNJENI TEČAJNICI

 

Cena Bitcoina (BTC) je včeraj poskočila na 9.600$.

Bitcoin Price Rallies to $9.6K as Record CME BTC Contracts Expiry Looms

 

V pričakovanju nadaljnjega razvoja dogodkov, glede gibanja vrednosti Bitcoina, gre vedno bolj upoštevati terminske pogodbe, ki se sklepajo na CME (Chicago Mercantile Exchange). Še posebej, ker njihova poravnava poteka v fiat valuti, konkretno v USD. Včerajšnji vzpon Bitcoina, ki je odrazil pričakovanja s strani “ugibanja” o njegovi vrednosti, potrjuje dejstvo, da kriptotrg vedno bolj prevzemajo veliki igralci.

Brace for Bitcoin Volatility as Large Number of Futures & Options Expire

 

Po besedah Peter Schiffa je Goldman Sachs upravičeno zatajil pri svoji podpori Bitcoinu in posledično trgu kriptovalut. Določeno prosojnico, ki govori proti investiciji v kriptovalute, si lahko ogledate v naši FB objavi. V prispevku pa nekaj nevtralnih pogledov na celotno zadevo. 

Will Institutional Investors Abandon Bitcoin After Goldman’s Snub? Peter Schiff Thinks So

 

Andrej Bohinc: Biki tečejo zadnji krog

 

 

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika