Slovar

HITROST ISKANJA KLJUČEV

(ang. HASH RATE)

Hitrost iskanja ključev je merilna enota procesorske moči omrežja Bitcoin. Omrežje mora namreč izvajati intenzivne matematične operacije za varnostne namene. Ko omrežje doseže stopnjo iskanja ključev 10 Th/s, to pomeni, da lahko generira in primerja 10 bilijonov ključev na sekundo.

Predpona Hekta, Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta so sinonimi za sto, tisoč, milijon, milijarda, bilijon in triljardo, ki se enako uporabljajo pri ostalih merskih enotah.

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad