bitcoin Kriptonovice Novice

Razmah Bitcoina na Japonskem

Sodeč po raziskavah ResuPress Inc, upravitelja ene največjih trgovalnih borz bitcoina Coincheck, se je od manj kot tisoč trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin na Japonskem, število v zadnjih dvanajstih mesecih povečalo za več kot štirikrat. Izkazalo se je, da se je število trgovin, ki sprejemajo digitalno valuto, še zlasti na internetu, na japonskem trgu povečalo na približno 4.200 trgovin.

Sodeč po raziskavi se je tudi izkazalo, da se je uporaba bitcoina razširila v različnih panogah, na primer v modni industriji, na primer v kozmetičnih salonih, v podjetjih, ki se ukvarjajo s prenovami ter v restavracijah in barih.

Oznake

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad