Izbrano Novice

Prvo trgovalno orodje v slovenskem jeziku

PalmaBot logo
Strokovno svetovanje Kriptovalute.si

Verjetno poznate koga, ki je na kriptotrgu veliko zaslužil in tudi koga, ki je veliko izgubil. Morda ste le slišali, da nekdo dobro služi s trgovanjem in je kdo drugi veliko izgubil, ker je kupil, ko so bili tečaji visoki in prodal po bistveno nižji ceni. Ja, vse našteto se na trgih dogaja. Na kapitalskih trgih, na trgih plemenitih kovin, nafti in nenazadnje na kriptotrgih. Če sta oba izhoda, zaslužek in izguba, možna, se gre vprašati, kakšna je razlika med zaslužkarji in tistimi, ki izgubljajo. Je to znanje, so to informacije, biti ob pravem času na pravem mestu, uporabljati pravo orodje?

Zelo preprost odgovor se glasi: “Vse našteto!”. Na prvi pogled velik zalogaj, še posebej, če ste o trgovanju do sedaj le poslušali in se z njim niste aktivno ukvarjali. Vendar je dobra novica ta, da so se tudi tisti, ki danes uspešno izkoriščajo tržne zakonitosti tega nekje naučili. Dobra novica je tudi ta, da obstaja trgovalno orodje, plod slovenskega znanja in izkušenj, ki vam ponuja platformo, ki profesionalnim trgovalcem ponuja vse funkcionalnosti (podatke iz 35 menjalnic, 2.000 trgovalnih parov, komunikacijo z drugimi udeleženci…) in je hkrati dovolj enostavna, da jo lahko že pri prvih korakih uporablja vsak posameznik, ne glede na stopnjo znanja in izkušnje.

V negotovih razmerah je sprememba edina stalnica. Dinamično okolje pa za uspeh zahteva hitrost in relevantnost informacij.

Omenili smo “netvegano”. Gre za drzno, morda celo nerealno izjavo. Vendar smo jo navedli namenoma. Namreč, če se vrnemo k osnovam so spremembe pravzaprav edina stalnica v življenju. Nekateri se temu dejstvu izogibajo in “tiščijo glavo v pesek”, drugi ga sprejemajo kot naravno danost in ga živijo. Zato jim sprememba ne predstavlja tveganja, ampak priložnost za napredek, ki je dobrodošla in olajša delovanje. Spremembi pri trgovanju rečemo volatilnost in je zelo pomembna, ker povzroča gibanje, s tem pa omogoča zaslužke in izgube.

Trg, ki ne premore nihanja, tudi ne ponuja priložnosti za rast.

Kdo bi si na EKG-ju želel videti ravno črto? Seveda nihče, saj ravna črta ne predstavlja življenja, še manj zabavo. Razgibanost srčnega utripa v nasprotju z ravno črto kaže na življenje. Kjer je življenje so priložnosti. Zato je razgibanost, nihajnost oziroma volatilnost, kot se po definiciji reče statistični meri za verjetnost, da cena (npr. delnice ali točke investicijskega sklada) v kratkem času močno zraste ali pade, na trgu ključnega pomena. Trg, ki ne premore nihanja, tudi ne ponuja priložnosti za rast. Volatilnosti in spremembam nismo preveč naklonjeni, saj vnašajo negotovost, zahtevajo nekaj aktivnosti, zaupanja in truda, vendar smo lahko na to pripravljeni in izkoristimo vse razpoložljivo znanje, orodja in informacije, da situacijo nadzorujemo.

PalmaBot je odlična in preprosta rešitev s funkcionalnostmi za profesionalne trgovalce in enostavnostjo za začetnike.

Kriptotrg je znan predvsem po svoji visoki volatilnosti. Višja je volatilnost, večje je tveganje. Volatilnost kriptotrga je torej nekaj, kar mnogi vidijo kot pomanjkljivost, vendar je volatilnost edina možnost za zaslužek. Tam kjer trg miruje in je črta ravna, tudi priložnosti ni prav veliko. Ko razmišljamo o gibanju trga, nas pravzaprav ne zanima v kateri smeri se ti premiki dogajajo, ker lahko zaslužimo v obdobju padajočih tečajev in v obdobju naraščajočih tečajev. Pomembno je, da je trg živ, vitalnen in z gibanjem (volatilnostjo) nudi številne izzive in priložnosti. Za sprejemanje pravih odločitev moramo le slediti gibanju oziroma spremembam in pridobiti relevantne informacije o novo nastalih situacijah na trgih.

PalmaBot je inovativna platforma z najhitrejšo tehnologijo in neštetimi možnostmi uporabe v “day to day” kripto tradingu.

Vse kar potrebujemo so relevantne in dovolj hitre informacije, na podlagi katerih pravočasno sprejmemo prave odločitve, ki bazirajo na znanju in ne na podlagi slepih ugibanj. Zveni skoraj nemogoče, da bi nastale situacije in informacije na tako hitro spreminjajočih in številnih trgih spremljali in reagirali. Zato je nemogoče spremenjeno v mogoče s PalmaBotom – orodjem, ki nudi podatke v realnem času, je izredno hitro, popolnoma varno in mobilno, da lahko reagiramo kadarkoli in kjerkoli.  Zverinica omogoča postopno spoznavanje z zakonitostmi trga in intiutivno vodi skozi trgovanje na različnih kriptotrgih in omogoča celo izvajanje arbitraž med trgi.

Zverinica omogoča postopno spoznavanje z zakonitostmi trga in intiutivno vodi skozi trgovanje na različnih kriptotrgih.

Bilo bi neodgovorno, če bi se trgovanja s kriptovalutami lotili brez ustrezne podlage in znanja. Za pridobitev znanja je potreben učni proces, ki pa je pri trgovanju mnogokrat povezan s praktičnimi izkušnjami, ki nas lahko stanejo nekaj živcev in tudi denarja. Z namenom, da se pridobi ustrezno znanje in izkušnje je na voljo PalmaDemo, ki je idealna rešitev za začetnike, da s “fiktivnim” Bitcoinom brez tveganja preizkusijo delovanje in čare kriptotrgov. Brezplačno. Ko je uporabnik s svojim znanjem suveren, preklopi PalmaDemo na PalmaBot in stopi v pravo akcijo s pravimi kriptovalutami.

 

BREZPLAČNO PREIZKUSI PALMABOT NA TELEGRAMU

 

Strokovno svetovanje Kriptovalute.si

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika.

Kadarkoli nas lahko kontaktirate preko telefona: 071/377 757 ali spletnega kontaktnega obrazca.

Anketa

Top 10 kriptovalut

Bitcoin
59.177,12
59.177,12
0.52%
Ethereum
3.156,03
3.156,03
0.49%
Tether
0,917723
0,917723
0.05%
Binance Coin
525,62
525,62
0.58%
Solana
145,86
145,86
1.46%
USDC
0,917285
0,917285
0.02%
Lido Staked Ether
3.145,09
3.145,09
0.53%
XRP
0,529784
0,529784
5.6%
Toncoin
6,61
6,61
0.21%
Dogecoin
0,111335
0,111335
2.44%

Nakup, menjava, prodaja