Izbrano Oglasno sporočilo

Očistite se težkih kovin, toksinov in prebudite svoje telo

clean 1 1
Strokovno svetovanje Kriptovalute.si

Kakšno povezavo imajo kriptovalute z očiščenim ter razstrupljenim telesom? Na prvi pogled nobene, vendar so kriptovalute naložbeni razred, ki vam lahko prinese dober zaslužek (lahko tudi izgubo), očiščeno telo pa vam zagotavlja dolgoročno uživanje finančnih sadov.

Ker si dobro zdravje zaslužimo prav vsi, vas seznanjamo z naravnim in povsem neškodljivim prehranskim dodatkom, ki odpravlja vzroke različnih bolezni in ga lahko uporabljate celo brezplačno. Gre za Clean Slate kapljice, povedano drugače tekoči Zeolit, ki je prav pri vsakem, brez izjeme, hitro povzročil boljše počutje in izboljšal delovanje celotnega telesa. Preizkusili smo tudi sami.

Naše telo je nenehno izpostavljeno toksinom in težkim kovinam. So v hrani, ki jo jemo,v zraku, ki ga dihamo, v izdelkih, ki jih nanašamo neposredno na kožo ter zdravilih in kemikalijah, ki jih uporabljamo.

Naše telo je nenehno izpostavljeno toksinom, radioaktivnim snovem in težkim kovinam, ki se kopičijo v telesu, kar lahko izzove obolenja. Obremenjenost iz okolja ne vpliva le na fizično delovanje telesa, temveč tudi na duševno in energetsko ravnovesje ter ovira njegovo delovanje in vodi v  različne zdravstvene težave.

Zaradi izpostavljenosti toksinom nismo nujno bolni, smo pa, zaradi njihovega kopičenja v telesu, zagotovo zastrupljeni.

Telo je sposobno samozdravljenja in se temu upira z razstrupljanjem, ki je naravni proces in se v nas dogaja ves čas. Številni vitalni organi si nenehno prizadevajo za filtriranje in odstranjevanje toksinov – jetra, ledvice, pljuča, debelo črevo in koža podpirajo te naravne funkcije detoksikacije.

Telo se čisti samo, če so škodljive snovi v znosni meri. Ker je današnji svet zelo strupeno okolje, organizem ne zmore več v celoti odstranjevati vseh toksinov, ki se kopičijo v nas.

Zeolit v obliki Clean Slate  je najboljši 100% naravni mineral v tekočini, ki razstrupi telo težkih kovin in toksinov.  Ker je v tekočini se v telo absorbira že v 30 sek. in je izkoriščen 95%. Preparati v prahu potrebujejo za to 1 uro, njihov izkoristek pa je do 30%. Deluje preventivno, pomaga regulirati telesno Ph, deluje rahlo alkalno in tako preprečuje zakisanost telesa.  Poveča absorbcijo mineralov, vitaminov in nutrientov. Je varen, brez stranskih učinkov in se iz telesa izloči v 5-7 urah. Z vsem naštetim očisti celice, da se telo lahko samozdravi, s tem pa zmanjšuje možnost razvoja bolezni.

Tekoči Zeolit deluje skozi celično membrano, kar ga dela unikatnega, saj očisti celice in tkiva od znotraj.

Uporabniki že po kratkem času uživanja Clen Slate tekočega Zeolita opažajo spremembe pri boljšem in trdnejšem spancu, hitrejši regeneraciji mišic po špotnih aktivnostih, izboljšanih kožnih stanjih (luskavica, dermatitis itd.), izboljšanem delovanju ščitnice, splošnemu fizičnem in psihičnem počutju, izboljšani presnovi alkohola, umiritvi krvnega tlaka in na mnogih drugih področjih.

Clean Slate je popolnoma varen za uporabo, ne povzroča alergijskih reakcij, nima stranskih učinkov in ima učinke na skoraj vseh telesnih funkcijah.

Sicer ni znanstveno dokazano, vendar mnogi, ki so uspeli v življenju in ga polno živijo zagotavljajo, da je investiranje v znanje in zdravje ključnega pomena. Ne verjemite nam in sami preizkusite kako na vaše telo učinkuje tekoči Zeolit. Iz pričevanj razberemo, da imajo različni uporabniki pozitivne izkušnje na različnih področjih. Izkušnje uporabnikov preverite na FB povezavi.

Preizkusite tekoči Zeolit v obliki Clean Slate kapljic in se registrirajte na zgornjem delu strani na gumbu Sign In.

Zadnje in še zdaleč ne nepomembno. Po hitri registraciji na gumbu Sign In lahko  poljubno izberete med kapljicami Clean Slate, tabletami Zero IN, ki dodatno energizirajo vaše telo in pomagajo pri močnejši koncentraciji in vzdržljivosti, lahko pa naročite celoten družinski paket. Naročeno prejmete po pošti v nekaj dneh, plačilo pa je povsem varno.

Karkoli izberete, preverite zavihek  z vašim imenom na zgornjem delu strani. Tam se nahaja stanje v vaši denarnici in vaš link za povabilo, ki ga posredujte ljudem, za katere menite, da bi jim tekoči Zeolit tudi pomagal. Ob vsakem njihovem nakupu prejmete v denarnico dobropis, ki ga lahko uporabite za nakup izdelkov.

 

V ŽIVO vsako SREDO ob 20.00 – Predstavitev izdelkov ROOT, odgovori na vprašanja uporabnikov, pričakovanja…

 

Za več informacij pišite na info@tekocizeolit.si, ali pokličite na 031 771 718.

 

 

Strokovno svetovanje Kriptovalute.si

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika.

Kadarkoli nas lahko kontaktirate preko telefona: 071/377 757 ali spletnega kontaktnega obrazca.

Anketa

Top 10 kriptovalut

Bitcoin
62.386,74
62.386,74
2.9%
Ethereum
3.441,27
3.441,27
1.53%
Tether
0,924680
0,924680
0.11%
Binance Coin
548,10
548,10
3.32%
Solana
154,55
154,55
5.65%
Lido Staked Ether
3.439,95
3.439,95
1.48%
USDC
0,924801
0,924801
0.07%
XRP
0,485105
0,485105
0.48%
Dogecoin
0,149373
0,149373
2.59%
Toncoin
5,71
5,71
3.59%

Nakup, menjava, prodaja