Novice Video

Kriptozajtrk 8.6.2020 – Zmagovalci in poraženci

pexels photo 374052

V pričakovanju nadgradnje tudi za Ethereum “zlati križ”; Nedelja za Bitcoin negativna do 9.300$, sledila je ponovna rast; Pozitivne napovedi o prihodnjem bikovskem trendu za Ethereum in Bitcoin; Bitcoin likvidiral kratke in dolge pozicije.

Vsak delovni dan vam postrežemo z novicami in zanimivostmi, ki jih zasledimo v domačih in tujih medijih. Obveščenost je pomembna za uspešno poslovanje in odločanje v kriptosvetu!

Poleg tekoče vrednosti kriptovalut v EUR in USD hkrati, lahko spremljate tudi “zmagovalce in poražence” na urnem, dnevnem, tedenskem in mesečnem nivoju:

 

PREGLEJTE ZMAGOVALCE IN PORAŽENCE

 

Nedeljskemu padcu Bitcoina do vrednosti 9.300$ je do danes sledilo prebujenje in trenutno kotira pri 9.700$. Medtem so se na menjalnicah likvidirale vse kratke in dolge pozije vlagateljev. Izgleda, kot da se dogaja prenos Bitcoinov od institucionalnih na manjše vlagatelje.

Bitcoin Price Dips to $9,300. Should Bulls Be Worried?

 

Blockfyrejev soustanovitelj meni, da bo naslednji bikovski trend pognal Bitcoin do vrednosti 150.000$, Ethereum do 9.000$, zelo dobro pa jo bodo odnesli tudi drugi vidnejši altcoini, čeprav ne pričakuje ponovitve leta 2017, ko je vrednost skoraj vsakega žetona poletela v nebo. Seveda so tovrstne napovedi pozitivne, vendar je dobro, če so ustrezno utemeljene.

Analyst Predicts Next Bull Run Will Send Bitcoin to $150K and Ether to $9K

 

Zlati križ, ki označuje prehod 50 dnevnega drsečega povprečja nad 200 dnevnega, se približuje tudi za Ethereum, kot je v poročilu zapisal kriptotrgovalec Josh Olszewicz.  Pričakovanja po Ethereumovi rasti, so v luči prihajajoče nadgradnje omrežja na verzijo 2.0, še toliko večja.

ETH/BTC Expected to Print Golden Cross Ahead of Ethereum 2.0 Launch by Trader

 

 

Andrej Bohinc: Bitcoin pobral likvidnost v obe smeri

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika