Novice Video

Kriptozajtrk 12.6.2020 – Padec Bitcoina na 9.040$

cryptonews

Nenadna, a pričakovana korekcija Bitcoina, ki je zdrsnil do 9.040$; Ruska Centralna banka predstavila sistem hipotek na blockchainu; Ethereumova denarnica plačala neverjetnih 5,2, milijona za dve transakciji.

Vsak delovni dan vam postrežemo z novicami in zanimivostmi, ki jih zasledimo v domačih in tujih medijih. Obveščenost je pomembna za uspešno poslovanje in odločanje v kriptosvetu!

Poleg tekoče vrednosti kriptovalut v EUR in USD hkrati, lahko spremljate tudi “zmagovalce in poražence” na urnem, dnevnem, tedenskem in mesečnem nivoju:

 

PREGLEJTE ZMAGOVALCE IN PORAŽENCE

 

Bikovski napori, da bi Bitcoin ponovno presegel 10.000$, so bili neuspešni. Prav nasprotno od želja, je vrednost Bitcoina včeraj zdrsnila za 800$ na vsega 9.040$. Po odboju se trenutno z Bitcoinom trguje pri vrednostih okoli 9.300$.

Bitcoin Price Drops to 2-Week Low After Sell-Off Triggers $800 Correction

 

Včeraj smo poročali o nasprotovanju sprejetju zakona o digitalnih sredstev s strani ruskega ministra za gospodarstvo, ki naj bi bil preveč restriktiven do poslovanja s kriptovalutami. Največji krivec za restrikcije je ruska centralna banka, ki kot v posmeh omejitvam poslovanja s kriptovalutami, predstavlja svojo rešitev za digitalizacijo evidence hipotek na blockchainu.

Russian Central Bank ‘on the Verge of’ Issuing Blockchain Mortgages

 

Na Ethereumovem omrežju sta se v zadnjih dneh pojavili dve čudni transakciji iz denarnice neznanega lastnika. Prva, za 0,55 ETH (približno 133$) s provizijo, pazite, 10.666 ETH (približno 2,6 milijona $) in druga za prenos 350 ETH s skoraj enako provizijo 10.668 ETH. Skupna provizija, ki je za potrjena bloka pripadla Ethermine poolu, znaša skoraj 5,2 milijona ameriških dolarjev. 

ETH Whale Pays $5.2M in Fees for 2 Mysterious Transfers Totaling $82K [Updated]

 

Andrej Bohinc: Še en uspešen lov na stope

 

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika