Izbrano Kriptonovice

Facebook že upravlja z blockchain tehnologijo?

Trenutno še ni znano kakšno vrsto blockchaina razvija Facebook, je pa znano sledeče:

1. Mark Zuckerberg, ustanovitelj Facebooka, je že govoril o željah povezave Facebooka in blockchain tehnologije. V novoletnem in sedaj že tradicionalnem govoru je obljubil, da bo odpravil številne probleme v družabni mreži, ki so se pojavili leta 2017. Zuckerberg je dejal, da namerava preučiti tehnologijo verige blokov, predvsem iz vidika njene uporabnosti v Facebookovih storitvah.

2. Na priljubljenem forumu Reddit je bilo objavljeno, da naj bi s strani zaposlenega pri Facebooku, pricurljala informacija, da že razmišljajo o uvedbi omenjene tehnologije pri aplikaciji Sporočila.

Bolj natančno, naj bi blockchain tehnologijo uporabili v Messengerju, ki naj bi omogočala tudi prenos kriptovalut preko sporočila. Sicer je vse zavito v tančico skrivnosti, vendar, če bi to držalo, bi si lahko izmenjavali kriptovalute s prijatelji kar preko sporočila. To bi vsekakor zelo vplivalo na kripto svet.

V ta namen naj bi Facebook že ustanovil posebno start-up podjetje, ki dela na prototipu pošiljanja kriptovalut preko sporočil.

Vsekakor ideja, ki je ne gre podcenjevati!

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad