Zanimivo

Ameriški kongresnik vlaga zakone, ki podpirajo Blockchain tehnologijo in kriptovalute!

Kot poroča Cointelegraph, je Tom Emmer, kongresnik Republikanske stranke, v izjavi za javnost dne 21.9.2018 razkril, da namerava v kongres ZDA vložiti tri zakone, ki podpirajo Blockchain tehnologijo in kriptovalute. Predlogi zakonov so usmerjeni k podpori in razvoju blockchain tehnologije ter vzpostavitvi varnega okolja za davkoplačevalce, ki so imetniki digitalnih sredstev.

Emmer s predlogi vzpodbuja Zvezno vlado za vzpostavitev preprostega pravnega okolja, ki bi omejilo globe in pretirane obdavčitve imetnikov digitalnih sredstev, dokler ameriški davčni urad (IRS) ne predstavi celovite rešitve davčnega poročanja posameznikov.

Kot pravi Emmer: “ZDA morajo prioritetno pospešiti razvoj blockchain tehnologije in ustvariti prijazno okolje, ki omogoča privatnemu sektorju, da vodi inovacije in nadaljno rast!”

Emmer je prevzel funkcijo podpredsednika kongresne komisije za blockchain, ki verjame v ohlapnejši in predvsem bolj svoboden pravni okvir, ki bo omogočil podobne pogoje za razvoj, kot jih je imel internet.

V začetku prejšnjega tedna so zakonodajalci pozvali Davčni urad (IRS) naj izda jasna navodila obdavčitve, ker so, kljub proaktivnosti Urada, navodila nejasna in povzročajo imetnikom digotalnih sredstev plačilo nepotrebnih glob.

Kriptovalute.si

Kriptovalute.si združuje uveljavljene strokovnjake s področja informatike, financ, novinarstva in medijev. Osnovni namen je ponuditi kvalitetne in neodvisne informacije iz sveta kriptovalut in zagotoviti strokovno upravljanje kriptovalut znotraj osebnega premoženja posameznika

Komentirajte

Kliknite tukaj za vpis komentarja

Anketa

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj smo, da vam pomagamo!
Povezujem...
Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo! Pustite nam prosim sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Kriptovalute.si
Imate vprašanja? Pišite nam!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad