Crypto Insider: »KRIPTO ZDAJ ALI NIKOLI!« Vikend, Kranjska Gora, Best Western hotel, 15.6. in 16.6., kriptodogodek, kot ga še ni bilo!

Koliko bo Bitcoin vreden letos in koliko čez dve leti? Se bodo rekordni donosi ponovili, bo Bitcoin vreden 100.000 $, ali je zgodbe konec?

Ne pustite se zavesti kavarniškim pogovorom in dobronamernim nasvetom. Izvedite za kaj gre iz prve roke. Na dvodnevnem kripto dogodku, kot ga še ni bilo, v Best Western hotelu v Kranjski Gori, vam bodo uveljavljeni strokovnjaki, kot so Peter Merc, Peter Trček, Jure Pirc, Matija Jamnik in drugi, razodeli:

–    Zakaj je kripto pomembna panoga in je ne gre ignorirati.
–    Kakšni so trendi v kripto svetu.
–    Čemu se boste morali prilagoditi v naslednjih letih.
–    Kakšne poslovne in trgovalne možnosti vam ponujajo kriptovalute.
–    Kako pripravite sebe in svoj posel na dobo poslovanja preko blockchain tehnologije in katere prednosti lahko izkoristite.
–    Kako je z varnostjo, kje se nahajajo pasti in kako se jim izogniti.
–    Kakšna regulativa se pripravlja in kako pripraviti lasten žeton.
–    Kako se bo gibala vrednost Bitcoina in celotnega kripto trga.

Konferenca je namenjena tako začetnikom v kripto svetu, kot tudi dobrim poznavalcem. Tekom predavanj bo vsak našel informacije, ki mu trenutno koristijo. Delavnice so praktične in tematske. Zajemajo področja od priprave na vstop v kripto, odpiranje denarnic in računov na menjalnicah, varnosti pri hranjenju kriptovalut, kako sestaviti lasten žeton od A do Ž, do učinkovitih trgovalnih tehnik v vseh razmerah. Temo delavnice si izberete sami.

Bleassure vikend vam ponuja popolno poslovno in prostočasno razvajanje. Družili se boste z najbolj cenjenimi predavatelji, slišali uporabna predavanja, se udeležili praktične delavnice po vaši izbiri, izkoristili prosti čas za tenis, golf, kolesarjenje, sprehode, jogo smeha, welness, savno, lahko se boste zapeljali na testno vožnjo z atraktivnimi avtomobili, zvečer pa se zavrteli v ritmih dobre glasbe.

Cena celotnega dvodnevnega dogodka, ki zajema vsa predavanja, vse pogostitve, welness, savno, kosilo in večerjo z zabavo v soboto, nočitev z zajtrkom, delavnico po vaši izbiri in kosilom v nedeljo znaša vsega 297 evrov.

Investicija v znanje je zanemarljiva in se vam bo garantirano zelo hitro povrnila, ker boste s pridobljenimi informacijami spretno krmarili v kripto vodah.

  PRIJAVITE SE na neponovljivi kriptodogodek    
Powered by Khore by Showthemes
0